Képeket és megjelenési dátumot kapott a Battlefield 1: Turning Tides DLC

2017. november 22.
14.0151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts megerősítette a korábban pletykaként már felmerült Battlefield 1: Turning Tides DLC csomag megjelenési dátumát, így kiderült, hogy a Premium Pass tulajdonosai már valóban december közepén hozzáférhetnek a bővítményhez.

Hogy egészen pontosak legyünk, december 11-én roboghat be a kérdéses DLC - hogy mindenki másnak mikor, azt még nem tudjuk -, a középpontjában két új pályával (Cape Helles és Achi Baba), egy új Infiltrator elit kaszttal, nyolc új fegyverrel és az L-Class rombolóval.

Képeket és megjelenési dátumot kapott a Battlefield 1: Turning Tides DLC - 2. kép

Ez azonban a DLC-nek csak az első hulláma lesz, lévén januárban érkezik még hozzá két további pálya Zeebrugge és Heligoland Blight név alatt, melyeken túl a fizetős tartalmak mellett sok egyéb érdekesség is vár a rajongókra az elkövetkezendő időszakban.

Képeket és megjelenési dátumot kapott a Battlefield 1: Turning Tides DLC - 3. kép

A mai naptól december 6-ig például minden Battlefield 1 tulajdonos teljesen ingyen letöltheti magának a Fall of Empires kampányt, amely két bevetést kínál, de november 22. és december 4. között a They Shall Not Pass és az In the Name of the Tsar DLC csomagok is teljesen szabadon kipróbálhatók.

Képeket és megjelenési dátumot kapott a Battlefield 1: Turning Tides DLC - 4. kép

Mindezen felül kapunk még egy Frontline játékmódot is november 27-én, amit első körben a Suez pályán élhetünk át, a középpontjában a Rush és a Conquest szabályrendszerek ötvözetével.
Battlefield 1: Turning Tides DLC csomag megjelenési dátumát, így kiderült, hogy a Premium Pass tulajdonosai már valóban december közepén hozzáférhetnek a bővítményhez.'>
1 hozzászólás

muki

6 éve, 10 hónapja és 23 napja

Brutál jól néznek ki ezek a képek. Kár hogy nem ingyenes DLC.

válasz erre
Battlefield 1
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja