Képeken a Spellforce 2: Faith in Destiny kiegészítő

2009. december 28.
3.8841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei E3 kiállítás előtt hullt le a lepel először a Spellforce 2 legújabb, feltehetően utolsó kiegészítőjéről, amelyet a JoWooD brigádja még szeretne egy újabb bőrként lerántani a rajongókról, annak ellenére is, hogy az alapjáték már nem tegnap jelent meg.

A Faith in Destiny címre keresztelt expanzió tulajdonképpen nem sok újdonságot hoz a szerepjáték, valamint a valós idejű stratégia műfaját mesterien vegyítő alapjátékhoz, ennek ellenére mégis megéri várni rá, hiszen az új történet - amely sokak szerint nagy erőssége volt mindegyik Spellforce epizódnak - most is a helyén lesz.

Bár, hogy pontosan mit takar majd, az egyelőre kérdéses, annak ellenére is, hogy már idén szeptemberben vártuk a program megjelenését, amely jó esetben is csak a jövő esztendő valamelyik kellemesen meleg havában futhat be a fanatikusokhoz. Az ünnepek alatt azonban az illetékesek napvilágra hoztak néhány friss látnivalót alkotásukról, amelyek erről ugyan nem árulnak el semmit, de azt, hogy a program hangulata a helyén lesz, egyértelműen prezentálják. Ha kételkednél, akkor semmiképpen se mulaszd el az alábbi állóképeket. Íme:


Képeken a Spellforce 2: Faith in Destiny kiegészítő - 2. kép


Képeken a Spellforce 2: Faith in Destiny kiegészítő - 3. kép


Képeken a Spellforce 2: Faith in Destiny kiegészítő - 4. kép


Képeken a Spellforce 2: Faith in Destiny kiegészítő - 5. kép


Képeken a Spellforce 2: Faith in Destiny kiegészítő - 6. kép


nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja