Képeken a Sacred 2: Ice And Blood kiegészítő

2009. július 30.
4.4371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sacred 2 megjelenése újabb kiváló élményekkel eltöltött órát adott azoknak, akik már a harmadik Diablo-t várják, természetesen nem csak ők élvezték a produkciót, hanem az első Sacred rajongói is.

A Diablo-klón jelző használata már enyhén idejétmúlt, főleg a Sacred 2 kapcsán, hiszen ez az alkotás stílussal és egyediségekkel is rendelkezik. A játék visszafogottan, de sikeres volt, stílusában mondhatni kiváló, az illetékesek pedig ezzel teljesen tisztában vannak, máskülönben nem jelentették volna be a hozzá tartozó első kiegészítőt, amely az Ice & Blood címre hallgat.

Az expanziót elviekben még az idei esztendőre várjuk, tehát az illetékesek bizonyára még Karácsony előtt leszállítják nekünk, és, hogy tudjuk mire számítsunk, most meg is ajándékoztak minket néhány, a kiegészítőből lopott képpel. Ezeket a képeket egy kicsit lejjebb magad is megtekintheted, és igaz, hogy nem mutatnak túl sokat, de aki kijátszotta már a Sacred 2 roppant hosszú történetét, nyilván ennek is tud örülni.

Az Ice & Blood kiegészítő pontos időpontját ugyan még nem, de tartalmát már körvonalakban tudjuk. A hivatalos bejelentés óta, amely még a hónap elején történt, más információnk nem érkezett a tartalomról, de az már biztos, hogy helyet kap az expanzióban egy vadonatúj karakter, a Dragonmage, új küldetések, két új terület, új tárgyak, valamint sok-sok órányi extra játékidő is hozzátartozik a felsoroltakhoz.

Azt továbbra sem tudjuk, hogy dobozos kiegészítő lesz-e, vagy csak szimplán letölthető tartalom, de reméljük hamarosan erről is lehull a lepel. Addig is tekintsük meg a frissen befutott képeket!


Képeken a Sacred 2: Ice And Blood kiegészítő - 2. kép


Képeken a Sacred 2: Ice And Blood kiegészítő - 3. kép


Képeken a Sacred 2: Ice And Blood kiegészítő - 4. kép


Képeken a Sacred 2: Ice And Blood kiegészítő - 5. kép


Képeken a Sacred 2: Ice And Blood kiegészítő - 6. kép


Képeken a Sacred 2: Ice And Blood kiegészítő - 7. kép


Képeken a Sacred 2: Ice And Blood kiegészítő - 8. kép


Képeken a Sacred 2: Ice And Blood kiegészítő - 9. kép


Képeken a Sacred 2: Ice And Blood kiegészítő - 10. kép


Képeken a Sacred 2: Ice And Blood kiegészítő - 11. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja