Képeken és videón a Bunch of Heroes

2010. november 02.
3.1261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Ha az ember mostanság egy kicsit tüzetesebben körülnéz az akciójátékok háza táján, nem tudja nem észrevenni, hogy egyre több és több az öldököljük a zombikat tonnaszámra típusú lövölde.

A jó ég tudja megmondani mit véthettek a jobb sorsra érdemes élőhalottak a piacvezető szoftverfejlesztő cégek munkatársai ellen, könnyen meglehet, hogy az égvilágon semmit, de lényeg a lényeg, az utóbbi időszakban futószalagon gyártják a nagyérdemű számára a vérben fetrengős alkotásaikat.

Itt van mindjárt a legújabb, felhőtlen zombi mészárlással kecsegtető matéria, amely az NGD Studios égisze alatt készül és a sokat sejtető Bunch of Heroes címet kapta. A feladatunk a szokásos benne, vagyis gyilkoljunk le minden elénk kerülő, friss emberhúsra áhítozó élőhalottat, de hogy ne fulladjon unalomba az egész, vadászhatunk az őket irányító, a föld elfoglalását célul kitűző rafinált ufonautákra és egyéb mókás külsejű idegenekre is, sőt mindezt kooperatív módban, online tehetjük meg, így akár unatkozó, retro horror filmeken edződött nagypapánkat is odacsalhatjuk a gép elé. Természetesen nem árt, ha észben tartjuk, hogy mi, csakis mi vagyunk az emberiség utolsó mentsvára, ezért jó, ha minél hamarabb munkához látunk és Agent Liu, Jared Joe, El Comandante vagy Captain Smith bőrébe bújva nekilátunk a világ megmentésének.

#tv#


Képeken és videón a Bunch of Heroes - 2. kép



Képeken és videón a Bunch of Heroes - 3. kép



Képeken és videón a Bunch of Heroes - 4. kép



Képeken és videón a Bunch of Heroes - 5. kép



Képeken és videón a Bunch of Heroes - 6. kép



Képeken és videón a Bunch of Heroes - 7. kép

1 hozzászólás

totyak

14 éve, 7 hónapja és 15 napja

Kénytelen vagyok kimondani, hogy ez z@r' target='_blank' rel='nofollow'>sz@r.
Persze ilyenkor mindig leírom még, hogy ez csak az én véleményem és ettől még másnak bejöhet, csak hogy ne kapjam az oltást érte.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja