Képeken az ASRock X99 Extreme6

2014. augusztus 22.
1.4181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASRock tovább erősíti az X99-es termékcsaládját, hiszen a korábban elsőként Windows 8.1 hitelesítést szerző ASRock X99 Extreme4 után nemrég friss információk érkeztek az ASRock X99 Extreme6-ról. Az újdonság természetesen alapvetően az X99 Extreme4 testvére, így a kékes színezést is megörökölte, tudásában pedig több más X99-es ASRock alaplaphoz igazodik.

Megemlítendő például a 7.1-es Purity Sound 2 hangtechnika és az, hogy akár 128GB-nyi DDR4-es memóriával is megtömhetjük.

Mivel az Intel X99-es megoldására épül, így az LGA2011-es foglalattal van jó barátságban. Alapvetően nem gamer megoldásról van szó, de az SLI és CrossFire támogatás nem maradt el. Az újdonság állítólag a következő hetekben debütálhat, ajánlott árat pedig még nem tudunk.
3 hozzászólás

richie8

6 éve, 8 hónapja és 14 napja

Az asrock régen is viszonylag tűrhető lapokat dobott piacra, de vagy én vagyok lemaradva, vagy ez a DDR4-es megoldás és a 3 db PCI-E foglalat nekem bejön

válasz erre

totyak

6 éve, 8 hónapja és 15 napja

Nem tudom mostanában milyenek az AsRock lapok, de én az enyémmel nem igazán vagyok elégedett. Bár az is igaz, hogy én voltam hülye, hogy ilyet vettem anno, csak ugye bele kellett férni a keretbe. Szerintem a mostani lapom nagyon visszafogja a többi hardvert (már ha ilyen lehetséges, én ezt feltételezem).

válasz erre

fantis6

6 éve, 8 hónapja és 15 napja

128 gb ram már nagyon durva lenne

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt