Képeken a The Undergarden

2011. január 20.
2.5481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Atari kiadó nemrégiben új képeket tett közzé a felhasználók számára a The Undergarden című programról.

Az illusztrációk segítségével az érdeklődők bepillantást nyerhetnek a játékmenetbe. A késztermék már tavaly év végén megjelent PC-re és Xbox 360-ra, idén télen pedig PlayStation 3-ra is ellátogat. A Vitamin-G műhelyében készülő alkotás egy aranyos, oldalnézetes platformer, amely tele van különféle fejtörőkkel, ügyességi dolgokkal, gyűjtögetéssel és különböző nehézségi fokozatokkal rendelkezik.

A produktumban varázslatos, víz alatti barlangokat kell felfedeznünk, amelyek különleges lények lakhelyéül szolgálnak. A szoftverben nemcsak egyedül barangolhatjuk be ezt a csodás világot, hanem a lokális kooperatív mód segítségével barátainkat is bevonhatjuk az izgalmas és kihívásokkal teli kalandokba. A késztermék egyedi, érdekes külalakkal rendelkezik és 20 különféle nehézségi szintet foglal magába. A The Undergarden nem a vérengzésről szól, kellemes zenei aláfestés alatt, békés környezetben térképezhetjük fel a víz alatti univerzumot, amely környezetbarát feladatokat és számos rejtélyt tartalmaz.


Képeken a The Undergarden - 2. kép



Képeken a The Undergarden - 3. kép



Képeken a The Undergarden - 4. kép



Képeken a The Undergarden - 5. kép



Képeken a The Undergarden - 6. kép



Képeken a The Undergarden - 7. kép

1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Nagyszerű játék (már vagy ötödször leírtam). Szép színes, szórakoztató, kikapcsolódhat vele az ember egy kemény Battlefield öldöklés után.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja