Képeken a The Sims 3: Outdoor Living Stuff

2011. január 03.
7.6311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Electronic Arts nemrég néhány képpel örvendeztette meg a Sims-sorozat rajongóit a The Sims 3: Outdoor Living Stuff című cuccok csomagja kapcsán, amelynek a magyar címe Szabadtéri kalandok Cuccok lesz.

Az art stílusú illusztrációk segítségével megcsodálhatunk néhány kerti bútort, amelyek szerepelni fognak az új tárgyakat tartalmazó bővítménycsomagban. A produktum 2011. február 1-jén fog megjelenni, méghozzá kizárólag PC-re, szerencsére már nem kell sokat várnunk a termék kibocsájtásának időpontjáig.

A pakk ízléses kerti bútorokat tartalmaz, emellett egyedi pezsgőfürdőket, különböző stílusú tűzrakó helyeket helyezhetünk el simeink udvarában. A bővítménycsomagban lesznek konyhapultba építhető grillsütők, szabadtéri elektronikai cikkek, kandallók és még rengeteg stílusos tárgy. A The Sims 3: Outdoor Living Stuff-ban nemcsak a kerti bútoroké a főszerep, a simek új alkalmi, elegáns ruhákat ölthetnek magukra, amelyek tökéletesen megfelelnek mindennapi viseletre is. A cuccok csomag két új stílust foglal magába, a Naplemente Veranda a melegebb színvilágot helyezi előtérbe, míg a Kerti Teraszt az elegáns kovácsolt vasdarabok jellemzik.


Képeken a The Sims 3: Outdoor Living Stuff - 2. kép



Képeken a The Sims 3: Outdoor Living Stuff - 3. kép



Képeken a The Sims 3: Outdoor Living Stuff - 4. kép



Képeken a The Sims 3: Outdoor Living Stuff - 5. kép

The Sims 3: Outdoor Living Stuff című cuccok csomagja kapcsán, amelynek a magyar címe Szabadtéri kalandok Cuccok lesz.'>
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 4 napja

nekem már megvankacsintó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 26 napja

Sztem jó lessz!!!!!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smileymosolygó smiley

válasz erre
The Sims 3
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja