Képeken a Splatterhouse

2010. október 15.
2.4181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Namco Bandai Games kiadó nemrég újabb képeket tett közzé a felhasználók számára a BottleRocket Entertainment műhelyében készülő Splatterhouse című horror játékról.

A program tele van véres jelenetekkel, kaszabolással és brutalitással, tehát gyenge idegzetű felhasználóknak nem ajánlott. Az illusztrációkon az öldöklésé a főszerep, láthatjuk, hogy a készítők egyáltalán nem spóroltak a vérrel. A vérfürdőben bővelkedő produktum előreláthatólag idén év végén fog megjelenni Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

A játék főhőse Rick, egy teljesen átlagos srác, akinek barátnőjét elrabolják az ádáz szörnyek, a fiút pedig megsebesítik, ám szerencséjére talál egy ősi maszkot, amelyet felhelyezve természetfeletti erőre tesz szert. A maszk hatására méretes izmokat növeszt és megkezdi véres hadjáratát a gonosz mutánsok ellen. Rick egy hatalmas, elhagyatott kastélyban öldökli halomszámra a különféle lényeket szerelme után kutatva. A gigantikus nagyságú épület egy elvetemült tudós kísérleteinek helyszínéül szolgál. A szoftverben a készítők körültekintően mindent kidolgoztak a legapróbb részletekig.


Képeken a Splatterhouse - 2. kép



Képeken a Splatterhouse - 3. kép



Képeken a Splatterhouse - 4. kép



Képeken a Splatterhouse - 5. kép



Képeken a Splatterhouse - 6. kép



Képeken a Splatterhouse - 7. kép



Képeken a Splatterhouse - 8. kép



Képeken a Splatterhouse - 9. kép



Képeken a Splatterhouse - 10. kép

2 hozzászólás

atrox

14 éve, 8 hónapja és 5 napja

"A vérfürdőben bővelkedő produktum előreláthatólag idén év végén fog megjelenni Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra."
Meg Pc-re, mert én azt mondom.röhögő smileynyelvnyújtó smileynyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 8 hónapja és 6 napja

Most nem is tudom, hogy ez inkább jó vagy inkább rossz játék. A történet elég sablonos, a képek sem annyira tetszetősek. A korosztályi besorolás mindenesetre gondolom senki előtt nem kérdéses röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja