Képeken a Shogun 2: Total War

2010. november 08.
3.7901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A The Creative Assembly csapata és a Sega nemrég néhány újabb képet tettek közzé a felhasználók számára a készülő Shogun 2: Total War című alkotásról.

Az illusztrációkon a gyalogos alakulatot és a hadihajókat szemlélhetjük meg, emellett a látottak alapján leszögezhetjük, hogy a program színvonalas grafikával fog rendelkezni. A készítők sajnálatos módon még mindig nem adtak semmiféle információt a produktum pontos kibocsájtási időpontjával kapcsolatban, de annyi bizonyos, hogy jövő tavasszal fog megjelenni PC-re.

A szoftver a 16. századi feudális Japánba kalauzolja el a felhasználókat, amely darabjaira hullott az Ónin-háború után, a hadurak pedig egymással háborúznak, hogy megkaparinthassák a hatalmat a felkelő nap országa felett és megszerezhessék a sógun címet. A programban részt vehetünk szárazföldi és tengeri csatákban, illetve éjszaka is harcolhatunk. A matéria 8 fős multiplayer mókát tartalmaz, de ha kedvünk tartja egyedül, vagy akár kooperatív módban is játszhatunk. A háborúkon kívül kereskedhetünk, ápolhatjuk a diplomáciai kapcsolatainkat, szövetségre léphetünk másokkal, taktikázhatunk és a többi. Az alkotásban az lesz a fő feladatunk, hogy újraegyesítsük a szigetországot és átvegyük felette a hatalmat.


Képeken a Shogun 2: Total War - 2. képKépeken a Shogun 2: Total War - 3. képKépeken a Shogun 2: Total War - 4. képKépeken a Shogun 2: Total War - 5. képKépeken a Shogun 2: Total War - 6. kép

nincs még hozzászólás

Shogun 2: Total War
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

wazko profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljababem profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profilja