Képeken a Gigabyte túlhajtott GTX 770-es gyorsítója

2013. május 30.
2.6871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Habár az nVidia érkező GeForce GTX 770-es grafikus vezérlője hivatalosan még be sem mutatkozott, a Gigabyte honlapján már fel is tűnt a szóban forgó újdonságra épülő vezérlő, pontosabban annak egy egyedi építésű, túlhajtott változata.

A Gigabyte GV-N770OC-2GD egy fekete színezésű, vélhetően egyedi nyomtatott áramkörrel gördült le a gyártósorról, hűtéséről pedig a vállalat saját fejlesztésű, dupla kártyahelyre szabott WindForce 3X megoldása gondoskodik. Az alkalmazott hűtés három darab nagyméretű ventilátorral, valamint öt darab vaskos hővezető csővel lett megálmodva.

A hivatalos weboldal tanulsága szerint a 28 nanométeres grafikus processzor alapsebessége 1137 MHz-ben lett meghatározva, ami a boost rendszernek köszönhetően terhelés alatt akár 1189 MHz-ig is emelkedhet. A GPU mellé a 256 bites adatsínen keresztül 2048 MB GDDR5 VRAM lett csatlakoztatva, ami a 7010 MHz-es effektív frekvencián végzi feladatait.

A hátlapi panel felhozatalában két darab DVI, egy HDMI, valamint egy DisplayPort videokimenet képviselteti magát, a működéshez szükséges plusz energiát pedig egy hat- és egy nyolctűs PCI Express tápcsatlakozó szolgáltatja. A Gigabyte GV-N770OC-2GD megjelenési idejéről és áráról nem érkezett információ.

Képeken a Gigabyte túlhajtott GTX 770-es gyorsítója - 2. kép


Képeken a Gigabyte túlhajtott GTX 770-es gyorsítója - 3. kép

3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 9 hónapja és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 8 napja

Jól néz ki a durca hűtőmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 8 napja

Jézusom, 7010mhz!!!!!!!mosolygó smiley Durva szörny!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja