Képeken a Faery: Legends of Avalon

2010. szeptember 15.
2.3281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Focus Home Interactive kiadó közzétett pár újabb illusztrációt a felhasználók számára a készülő Faery: Legends of Avalon című szerepjátékról.

A matéria PC-re, PlayStation Network-re és Xbox Live Arcade-ra fog megjelenni novemberben és letöltés formájában férhetnek hozzá a felhasználók. A képeken néhány momentumot láthatunk a játékmenetből és a szörnyekről, amelyekkel összefuthatunk a kalandozásaink során. A matériában kiválaszthatjuk, hogy a tündérek, vagy pedig az elfek oldalát képviseljük.

A programban számos izgalmas kalandot élhetünk át, különböző varázslényekkel és szörnyekkel találkozhatunk és körökre osztott epikus csatákban vehetünk részt. A főhősünket folyamatosan fejleszthetjük a játék során, a küldetések sikeres elvégzése és a harcok után tapasztalati pontokra tehetünk szert. A karakterünk kinézetét teljesen személyre szabhatjuk, emellett a varázsigéket és a speciális képességeket is kidolgozhatjuk. Az utunk során szert tehetünk útitársakra is, akik védelmeznek minket a harcok során és hű kísérőink lesznek. Az alkotásban fényt kell derítenünk arra, hogy miért haldoklik Avalon királysága. A szoftveren a francia Spider Studios fejlesztőbrigádja munkálkodik, ők készítik a Mars című sci-fi jellegű, akció-szerepjátékot is.


Képeken a Faery: Legends of Avalon - 2. képKépeken a Faery: Legends of Avalon - 3. képKépeken a Faery: Legends of Avalon - 4. képKépeken a Faery: Legends of Avalon - 5. képKépeken a Faery: Legends of Avalon - 6. képKépeken a Faery: Legends of Avalon - 7. képKépeken a Faery: Legends of Avalon - 8. képKépeken a Faery: Legends of Avalon - 9. képKépeken a Faery: Legends of Avalon - 10. kép

3 hozzászólás

Shade

10 éve, 4 hónapja és 21 napja

Tyű, ez elég érdekesen néz ki. És jön pc-re! Hát ezen meglepődtem.

válasz erre

totyak

10 éve, 4 hónapja és 21 napja

Jajj, ilyen játék már millió van. Tündérek meg elfek, ez már annyira unalmas.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 4 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profiljamarco profiljasony1515 profiljaSándorkolbász profiljamarco profilja