Képek és információk a Destiny-ről

2013. augusztus 22.
1.9341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
A Bungie által fejlesztett nyitott világú MMO FPS-e, a Destiny, a már eddig látottak alapján is nagyon jó lesz, ám a Gamescom végett még kaptunk róla néhány képet, illetve az Activision is megosztott velünk néhány információt a játékról.

Nézzük először az Activision nyilatkozatát:

A Destiny tartalmazni fog számos egyedülálló kombinációt a kooperatív, kompetitív, publikus és személyes tevékenységeket, melyek zökkenőmentesen fognak működni a kiterjesztett, online világban.

Szép új világ. A Destiny hőst és legendát csinál a játékosokból a világ és a történetmesélés által, melyet a Bungie, a Halo megalkotói készítettek el, mely minden idők egyik legkedveltebb és kritikusok által is jól fogadott franchise-a.
A saját legendád. A Destiny-ben te írod a legendádat, ahogy te és barátaid kimerészkedtek a naprendszerből, hogy visszaszerezzétek azokat a kincseket és titkokat, melyek elvesztek az Aranykor összeomlása után. A számos kaland után erősebbé, tapasztaltabbá válsz és megtanulod használni a ritka és különleges fegyvereket, felszereléseket és erőket.
Az összekötött univerzum. A Destiny több, mint egy lemez a meghajtóban. Ez egy állandó, online univerzum a többi játékossal együtt. Idővel a történet növekszik és gyarapszik, új célpontok válnak elérhetővé, új tapasztalatokat gyűjthetsz.
Szociális tapasztalat. A Destiny számos területe között találhatóak lesznek bizonyos Public Space-ek, ahol a játékosok egyedül vagy barátaikkal zökkenőmentesen uzathatnak miközben más játékosokkal vagy Fireteam-ekkel találkozatnak néhány küldetés erejéig, vagy valami egyéb tevékenység során.
Publikus Event-ek. A Destiny számos publikus területet tartalmaz majd, ahol más játékosokkal és Fireteam-ekkel találkozhat, illetve csatlakozhat publikus event-ekhez. Ezek a publikus event-ek megkívánják, hogy az embeek összefogjanak azért, hogy együttesen legyőzzék a közös ellenfelet és hatalmas zsákmányt szerezzenek.
Karakterosztályok. A Destiny-ben háromféle egyedi karakterosztály közül lehet választani melyeknek egyéni kinézete és képességei lesznek:
Titan: Az első Titánok építették a Falat és életüket adták azért, hogy megvédjék azt. Most ugyanazon a magas helyen állsz, ahol anno a nagy ősök és megvéded azokat, akik menedéket keresnek a Fal oltalmazó árnyéka védelmében. Az előtted élő hősök nyomdokaiba lépsz az erőddel és áldozatkészségeddel. Az ellenség lehet bármennyire halálos és könyörtelen, hiszen te magad is az vagy.
Hunter: A vadászok nagy kockázatot vállalnak azzal, hogy a kietlen pusztában járkálnak, de mindezt a még nagyobb jutalom érdekében teszik. Nem vagy bűnöző, de a saját szerencséd megtartása érdekében azért néha áthágsz néhány szabályt. A vadászok merész találékonyságára nagyobb szükség van mostanában, mint azt hinnék.
Warlock: A Warlock-ok már régóta tanulnak az Utazóktól és mestereivé váltak a misztikus energiáknak. Az igazi cél még mindig a nagy rejtély megfejtése, de az igazság megismerése az ismeretlenbe húz. Már csak a közös ellenségeink állnak közted és az Aranykor elveszett csodái között.
Vár a kaland. Rajtad áll, hogy hogyan néz ki a karaktered és milyen tulajdonságokkal rendelkezzen. A felszerelésedet is te alakítod. Sajátíts el mindent, hogy nyomon tud követni a Destiny történetét, illetve helyt tudj állni a kompetitív multiplayer-ben és a nyilvános harci helyszíneken. Menj vissza a városba, hogy ott új erőre kapj és megjavítsd a felszerelésed, mielőtt új kalandok után nézel.


Képek és információk a Destiny-ről - 2. kép



Képek és információk a Destiny-ről - 3. kép



Képek és információk a Destiny-ről - 4. kép



Képek és információk a Destiny-ről - 5. kép



Képek és információk a Destiny-ről - 6. kép



Képek és információk a Destiny-ről - 7. kép



Képek és információk a Destiny-ről - 8. kép



Képek és információk a Destiny-ről - 9. kép

Destiny, a már eddig látottak alapján is nagyon jó lesz, ám a Gamescom végett még kaptunk róla néhány képet, illetve az Activision is megosztott velünk néhány információt a játékról.'>
9 hozzászólás

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Nagyon jó leszmosolygó smiley A Halo-t imádom a codot is szeretem! Szóval röhögő smiley

válasz erre

DaNyEE

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Ebből gépturbozás lesz

válasz erre

LolZ

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Hát ez nagyon tetszik.röhögő smiley tényéleg nagyon jól néz kiröhögő smiley de félek ettől az mmo-s dologtól.wtf smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Nekem meg valami olyasmi történet jutott eszembe, ahol valami világvége sztori következett be, de egy kisebb kolónia életben maradt és tovább fejlődött, ezért lett ilyen sci-fi jellegű.
De ez csak az én képzelgésem a képek alapján.

válasz erre

kiraly001

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Na most itt vagyok csuron vizesen,köszi.röhögő smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

kiraly001 írta:
Na valami ütős sci-fi már rám férneröhögő smiley nehogy valaki szóba hozza a Star Wars-t mert kiver a víz.nyelvnyújtó smiley
Star wars-t ajánlanám röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley nyelvnyújtó smiley

válasz erre

kiraly001

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Na valami ütős sci-fi már rám férneröhögő smiley nehogy valaki szóba hozza a Star Wars-t mert kiver a víz.nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Tardief88

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Hirtelen a cím alapján azt hittem valami Csillagkapus dologról van szó, de ez is nagyon jó játéknak tűnik.

válasz erre

csirkee

11 éve, 6 hónapja és 7 napja

Jó kis játék lesz ez hejj mosolygó smiley

válasz erre
Destiny
9.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2013
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja