Képek és információk a Dead Island: Epidemic-ről

2013. augusztus 21.
2.4061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
darkomen profilja, adatai
darkomen
Már egy ideje tudjuk, hogy a Deep Silver egy MOBA stílusú spin-off részt készít a Dead Island sorozathoz, melynek neve Dead Island: Epidemic, ám eddig nem sokat tudtunk a játékról, ám a gamescom-nak hála most már látnivalókat és infókat is kaptunk hozzá.

Először jöjjenek az információk:

A Deep Silver büszkén mutatja be a Dead Island sorozat multiplayer-re kihegyezett részét, a Dead Island: Epidemic-et. Ebben a játékban a játékosoknak össze kell fogniuk és csapatot kell alakítaniuk, hogy felvegyék a küzdelmet a zombi hordák ellen. Készen álltok egy új generációs járványra?

Nem a zombik az egyetlen dolog amitől félni kell. A játékosoknak 3 darab 4 fős csapatba kell összeállniuk és küzdeniük de nem csak egymás ellen, hiszen széleskörű zombiválaszték is lesz és ott vannak a szupererős Boss-ok is, vagy éppen nem fertőzött túrázók vagy erősen fertőzött állatok. Néhány lény olyan erős, hogy a három csapat összefogására lesz szükség, hogy legyőzhessék azt.
A legjobb barátod az, amit te csinálsz. Az Epidemic egy hatalmas craft rendszert fog tartalmazni, ahol a játékosoknak saját maguknak kell elkészíteni a fegyvereiket. Több száz fegyver, kiegészítő és tárgy áll majd a játékosok rendelkezésére a fegyverek készítésére, amit elég egyszer megcsinálni, ám későbbiekben folyamatosan javítani kell azt, hogy ugyanolyan erős maradjon. A fegyverek kombinálásával azok tulajdonságai is összegződnek. Ez egy olyan lehetőség, ami új ebben a műfajban.
Nem minden bázis számít. Más MOBA játékokkal ellentétben a játékmenet nem arra fókuszál, hogy megtámadjuk az ellenséges csapatok bázisait, de azért a kontroll pontok megszerzése előnyös, de inkább a pálya területén szétszórt küldetésekre fókuszálnak. Ez biztosítja a játék dinamikáját, hogy ne mindig ugyanaz történjen egy-egy meccs alatt.
A Dead Island: Epidemic-et egyszerű lesz elkezdeni, nem kell nagy tapasztalat ahhoz, hogy jó játékosok legyünk. Az Epidemic-nél a legfontosabb, hogy minden játékos ugyanolyan előnyökkel indul, így mindenki számára már egyből elérhetőek a craft-oláshoz szükséges eszközök, a loot-olás és a többi.


Képek és információk a Dead Island: Epidemic-ről - 2. kép



Képek és információk a Dead Island: Epidemic-ről - 3. kép



Képek és információk a Dead Island: Epidemic-ről - 4. kép



Képek és információk a Dead Island: Epidemic-ről - 5. kép

Dead Island: Epidemic, ám eddig nem sokat tudtunk a játékról, ám a gamescom-nak hála most már látnivalókat és infókat is kaptunk hozzá.'>
3 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja

Annyira nem emlékeztet az eddigi dead island-ekre. Szokatlan, de biztos jó.

válasz erre

totyak

11 éve, 6 hónapja és 8 napja

Nem vagyok benne biztos, hogy a Dead Island-et Moba irányba kellene elvinni. Alapból sem rázott fel nagyon a játék, így meg egyáltalán nem is fog érdekelni.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 6 hónapja és 8 napja

Nem tűnik szörnyűnek, de fura, hogy Dead Island néven fut, bár megjelenése hasonló.

válasz erre
Dead Island: Epidemic
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2013
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja