Képek és részletek érkeztek a Battlefield 1: Turning Tides DLC-ről

2017. október 23.
4.0151
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A DICE munkatársai egy csokornyi kép társaságában nyilvánosságra hozták a Battlefield 1 soron következő letölthető tartalmának, a decemberben érkező Turning Tides kiegészítőnek az első pontos részleteit.

Ebből megtudtuk, hogy az expanzió telepítését követően a játékosok a földet, a levegőt és a vizet egyaránt meghódíthatják majd maguknak, miközben az első világháború újabb félelmetes ütközeteibe bonyolódhatnak bele.

Mint megtudtuk, a DLC egyik első csatatere a Cape Helles névre hallgat, amely egy tengerparti helyszínként a Gallipoli félszigetre visz el minket, ahol a brit erők az Ottomán Birodalommal néznek majd farkasszemet.

Képek és részletek érkeztek a Battlefield 1: Turning Tides DLC-ről - 2. kép

Az Achi Baba térkép a Cape Helles folytatása lesz, ezáltal megint 1915-ben, a Gallipoli félszigeten járunk, csak az ütközetek ezúttal inkább a gyalogságra épülnek, és a brit erők egy dombtetőn próbálják majd legyűrni az ottománokat.

Képek és részletek érkeztek a Battlefield 1: Turning Tides DLC-ről - 3. kép

Bár ehhez a DLC-hez tartozik, de csak januárban kapják meg a játékosok a Heligoland Bight nevű harmadik új pályát, ahol a brit és a német haditengerészet vívja óriási ütközetét repülőgépekkel és hadihajókkal.

Képek és részletek érkeztek a Battlefield 1: Turning Tides DLC-ről - 4. kép

Szintén januárban kapnak lehetőséget a rajongók arra, hogy kipróbálják a Zeebrugge pályát, amely a belgiumi Bruges-Zeebrugge kikötőbe repít el minket, ahol soha nem látott szerepet kapnak majd a közelharcok.

Képek és részletek érkeztek a Battlefield 1: Turning Tides DLC-ről - 5. kép

Az új pályák mellett a DLC-vel számíthatunk még új fegyverekre (M1917 Trench Carbine, Type 38 Arisaka, m1917 MG, Carcano M91 Carbine, Maschinenpistole M1912/P.16), de újabb járművek (C-Class Airship és egy Romboló), valamint új elit kaszt, az Infiltrator érkezése is képbe került már egy új játékmód, a Conquest Assault mellett.

Képek és részletek érkeztek a Battlefield 1: Turning Tides DLC-ről - 6. kép

Battlefield 1 soron következő letölthető tartalmának, a decemberben érkező Turning Tides kiegészítőnek az első pontos részleteit.'>
2 hozzászólás

VaPe

6 éve, 11 hónapja és 24 napja

De megnézném videón is! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

6 éve, 11 hónapja és 24 napja

Nem rossz.

válasz erre
Battlefield 1
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja