Képek és részletek a Star Wars: Battlefront - Death Star DLC-ről

2016. augusztus 19.
4.6781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A kölni gamescom expón két friss kép és érdekes részletek láttak napvilágot a Star Wars: Battlefront soron következő letölthető tartalmáról, avagy a Death Star DLC-ről, aminek az egyik legnagyobb újdonsága a Battle Station játékmód lesz.

A kérdéses móka minden eddig ismertnél összetettebb élmény garantál majd, lévén a Halálcsillag támadásáról lesz benne szó, amit három fázisban élhetnek majd át a rajongók, így az elsőben a Lázadók X- és A-szárnyú gépekkel csapnak majd össze a Birodalom TIE vadászaival az űrben, a cél pedig, hogy a előbbi csapat alaposabban is meggyengíthesse a Csillagromboló védelmét.

Képek és részletek a Star Wars: Battlefront - Death Star DLC-ről - 2. kép

A második fázisban a játékosok már az ikonikus űrállomás belsejében ütközhetnek meg, olyan helyszíneken, amelyeket a klasszikus trilógia ihletett. A Lázadók ebben az esetben főként droidokat semlegesítenek majd meg, a nagy harcokban pedig itt tudjuk majd igazán kihasználni a DLC-vel érkező két új hős, Bossk és Chewbacca erejét.

Képek és részletek a Star Wars: Battlefront - Death Star DLC-ről - 3. kép

A Battle Station játékmód utolsó állomásaként a játékosok ismét az űrben harcolnak majd, ahol Luke Skywalker katonáiként el kell pusztítaniuk a Halálcsillagot, méghozzá Darth Vader TIE vadászaival szemben.
Star Wars: Battlefront soron következő letölthető tartalmáról, avagy a Death Star DLC-ről, aminek az egyik legnagyobb újdonsága a Battle Station játékmód lesz.'>
2 hozzászólás

Ravor

8 éve, 3 hónapja és 27 napja

Na ez az egy dlc amit várok a játékhoz, ezt be is fogom szerezni röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 4 hónapja

Nem bonyolították túl a küldetéseket. röhögő smiley

válasz erre
Star Wars: Battlefront
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2016
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja