Képben van a Samsung Galaxy S7 Active

2016. március 24.
1.9381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Samsung tavaly igen nagy változtatásokat eszközölt a Galaxy S6 és S6 Edge modellekkel, melyek mellé, egyfajta kiegészítésként megkaptuk az S6 Active modellt is, amely egy igazán hiánypótló készülék volt.

Az említett modell ugyanis példátlan erőt társított az igazán komoly strapabírósággal egy olyan csomagot kínálva, mely az átlagfelhasználók zsebében is megállja a helyét. Az idei modellek esetében azonban megkaptuk például a vízállóságot, mely sokak számára egy igazán vonzó tényező, míg akik továbbra is fokozottabb védelmet szeretnének megfelelő erők mellett, azoknak még mindig elérhető az S6 Active, ráadásul még olcsóbban.

Ezért sem mutatkozhatott be még eddig az S7 Active, ám egy megbízható szakmabéli forrás szerint erre már nem kell sokat várni. Evan Blass, aki már számos titkot szivárogtatott ki a megjelenés előtt, ugyanis azt feltételezi, hogy egy nemrég felbukkant új modellszám mögött az S7 Active lakozik. Persze ellentmondások még akadnak, így nem vehetjük biztosra a dolgot, ugyanakkor az idei csúcsmodellek árnyékában nem szabad megfeledkezni az Active széria jövőjéről, mely tavaly egy nagyon jó úton indult el.
4 hozzászólás

kpal

8 éve, 9 hónapja és 8 napja

Csoda a piac elbír ennyiféle mobilt.

válasz erre

totyak

8 éve, 9 hónapja és 8 napja

De rég láttam már olyan készüléket, amin 3 fizikai gomb van alul. És mennyibe fog ez a verzió kerülni?

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 9 hónapja és 8 napja

Na és ez mennyire bírja a strapát?
Mert a batár nagy CAT telefonokról lerí hogy a jó pár méteres esést is simán túlél. Erről nem nagyon, de az asztalról a padlóra verziót még kinézem.

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 9 hónapja és 8 napja

Gondolom a jóval alacsonyabb ár miatt lehet mégis érdekes ez a telefon.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja