Ken Kutaragi, az egykori PlayStation-vezér is megszólalt a 25 éves évforduló alkalmából

2019. december 11.
7.4701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony a tegnap esti State of Play keretein belül nagyszerűen összefoglalta, hogy milyen játékok várnak még a rajongókra a kurrens generáció megmaradt néhány hónapjában, ami mellett maradt idejük ismét szóba hozni egy kicsit a 25 éves évfordulót is.

Ennek apropójából a PlayStation egykori vezérét, Ken Kutaragit kérték fel arra, hogy álljon kamera elé, és küldjön egy üzenetet a rajongóknak, mely annyira jól sikerült, hogy sokaknak talán még könny is szökik a szemébe a nosztalgia és a hálálkodás miatt.

Nem véletlenül, hiszen Ken gyakorlatilag a PlayStation brand atyja, az ő vezetésével indult útnak 25 évvel ezelőtt a masina, és lépett egy olyan útra, mely mindmáig meghatározza nemcsak a teljes játékipart, de mindemellett gyakran innovatív újdonságokat is prezentál generációról-generációra. Inkább át is adjuk a szót az egykori vezérnek:

Nézd nagyban ezt a videót!



összefoglalta, hogy milyen játékok várnak még a rajongókra a kurrens generáció megmaradt néhány hónapjában, ami mellett maradt idejük ismét szóba hozni egy kicsit a 25 éves évfordulót is.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

4 éve, 8 hónapja és 2 napja

Ez igazán szívmelengető. mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

4 éve, 8 hónapja és 2 napja

Ez frankón megható! Imádom az ilyen visszaemlékezéseket.

válasz erre

Mordorer

4 éve, 8 hónapja és 2 napja

De jó kis videó. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja