Kell nekünk egy újabb shooter? Erről szól a legújabb Raiders of the Broken Planet videó!

2017. július 03.
2.9321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb fejlesztői naplóval lett gazdagabb a MercurySteam műhelyében készülődő Raiders of the Broken Planet, amely sorban már a harmadik ilyen videóját kapta meg, amelyen a fejlesztők meglepő őszinteséggel beszélnek készülő művükről.

Ennek érdekében már rögtön a videó címében felteszik a következő kérdést: Szüksége van-e a világnak egy újabb lövöldözős játékra? A választ bizonyára már tudjátok, hiszen Joan Amat dizájner és Hernan Ojuel programozók egy határozott igennel és érvelésekkel rögtön elmondják nekünk, hogy miről is van szó.

A videó egyébiránt csak az első rész lett, ergo a készítők még visszatérnek majd egy újabb filmecskével, amelyben tovább fokozzák ezt a témát, és remélhetőleg már látványos gameplay felvételeket is bemutatnak nekünk, nemcsak a menüt, néhány karaktert és átvezetőket láthatunk, mert ezekkel egyelőre nem lettünk meggyőzve.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 17 napja

Ha már így direktben rákérdeztek, nekem annyira nem hiányzott mégegy, de mivel vannak, akik meg élnek-halnak az ilyesmiért, hát miért ne. Más meg az unja halálra, amiért én rajongok.

válasz erre

Direktor

7 éve, 4 hónapja és 17 napja

Nekem mindenképp, én imádom! röhögő smiley

válasz erre
Raiders of the Broken Planet
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljamarco profilja