Kedvcsinálót kapott a Vader Immortal: A Star Wars VR Series című interaktív kaland

2019. április 15.
2.4251
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár elég nehézkesen lehet csak belepasszírozni a videojátékok keretei közé, azonban egyelőre ehhez a szegmenshez áll a legközelebb a minap friss kedvcsinálóval gyarapodó Vader Immortal: A Star Wars VR Series, mely egy interaktív kalandnak ígérkezik Oculus Riften.

Az ILMxLAB által készített alkotás egy három részes történetfolyam lesz, mely az interakció tekintetében simán lesz olyan mozgalmas, mint bármelyik Telltale-játék, csak itt a döntéseink helyett inkább a virtuális valóságban való cselekvés kapja a központi szerepet, amivel egy teljesen egyedi történetet ismerhetünk majd meg.

Ezt a sztorit David S. Goyer (The Dark Knight) jegyzi majd, és A Sith-ek bosszúja, valamint az Egy új remény közti eseményeket meséli el nekünk, aminek részeként egy csempészhajó kapitányaként Lord Vader erődjébe kerülünk droidjaink oldalán a Mustafar vulkanikus bolygóra, ahonnan ügyesen meg kell majd lépnünk, miközben gyakorlatilag egy igazi jedivé válunk, sőt még a sötét nagyúrral is fénykardozhatunk. Az első epizód érkezését még tavasszal várjuk!

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

fighterlaci

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyon kevés élményt fog nyújtani szerintem sajnos.

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Szerintem ezek nagyon rövid epizódok lesznek, bármilyen érdekesnek is tűnik. Úgyhogy bukó.

válasz erre
Vader Immortal: A Star Wars VR Series
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaiPet profiljagery1113 profiljaWickedSick profilja