Kedvcsinálót kapott a Middle-Earth: Shadow of War - Desolation of Mordor kiegészítője

2018. május 03.
4.8571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha minden a tervek szerint halad, május 8-án válik elérhetővé minden platformon a Middle-Earth: Shadow of War következő kiegészítője, mely Desolation of Mordor címmel a sztorit igyekszik kibővíteni egy nagyobbacska szösszenettel.

Ehhez kaptunk most egy kedvcsinálót a Warnertől, aminek részeként az alkotás nyitójelenetét ismerhetjük meg, melyben Baranor, Minas Ithil kapitánya lesz a főszereplő, aki ismét megtalálja Serkarát, rég elveszett testvérét, ebből az alkalomból pedig nagy tervek szövögetésébe kezdenek, lévén egy komplett sereg felépítésére van szükségük azért, hogy visszaverjék a keletről érkező ork fenyegetést, és meghódítsák a Shindram erődöt.

A Middle-Earth: Shadow of War Expansion Pass részeként érkező Desolation of Mordor kiegészítő jövő héten PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is befuthat, az új történet mellett pedig egy sor újdonságot felvonultat majd a Gyűrűk Ura világában játszódó akciójáték kedvelőinek. Ha kedvet kapnál hozzá, erre kezdd:

Nézd nagyban ezt a videót!



Middle-Earth: Shadow of War következő kiegészítője, mely Desolation of Mordor címmel a sztorit igyekszik kibővíteni egy nagyobbacska szösszenettel.'>
2 hozzászólás

Tommy

6 éve, 5 hónapja és 21 napja

Brutál hangulata van! meglepett smiley

válasz erre

muki

6 éve, 5 hónapja és 22 napja

Ezzel tenni fogok egy próbát!

válasz erre
Middle-Earth: Shadow of War
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja