Kedvcsinálót kapott a Ghost Recon Wildlands júliusi nagy frissítése

2018. július 20.
1.4631
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft egy friss kedvcsinálóval harangozta be, hogy terveik szerint jövő kedden, azaz július 24-én rajtolhat majd el a Ghost Recon Wildlands nagy júliusi frissítése, mely Special Operations 2 címmel ismét egy kis életet lehel a játékba.

Az aktuális szezonra betervezett négy nagy frissítésből ez a második lesz a sorban, és ennek megfelelően egy halom új tartalmat várhatunk tőle, ezáltal érkezik a Ghost Mode, ami egyfajta permadeth módként funkcionál majd, de a PvE kedvelői kapnak egy új küldetést, sőt érkezik egy igazi szóló játékmód, melyben a mesterséges intelligencia által irányított ellenfelekkel bohóckodhatunk.

Frissül továbbá a Prestige-rendszer, de sok újdonság várható a Ghost War-játékmódban is, így visszatér a győzelmi képernyő, berobog két új csatatér, sőt mi több, az Observer móka szintén csatlakozik a bulihoz. Mindez persze csak a jéghegy csúcsa, nézd meg inkább az alábbi videón, hogy milyen finomságok várnak még rád a frissítésben!

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

kpal

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Finom lesz

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Eddig igencsak tetszetős!

válasz erre
Ghost Recon Wildlands
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaDerekhun profiljagery1113 profiljaiPet profiljarDAVE profiljaManiac profiljaPajti24 profiljaWarriorAutobot profilja