Kedden rajtol a Swedish Game Awards 2009

2008. október 25.
1.7131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Számos országban szerveznek különféle rendezvényeket, amelyeken a videojátékok és készítőik kerülnek a középpontba, és a legjobbak valamilyen díjat is hazavihetnek, amelyet évek múlva büszkén mutogathatnak az unokáiknak.

Svédországban ezt a szerepet a Swedish Game Awards tölti be, ahol a szokásoktól eltérően nem profi csapatok mutatkoznak be termékeikkel, hanem nagyrészt felsőoktatásban tanuló egyetemisták. A rendezvény célja, hogy tehetséges srácokat, lányokat fedezzenek fel, és jutalmazzanak meg pénzdíjjal, esetleg egy zsíros állással valamelyik helyi fejlesztőcsapatnál.

Amelyből akad bőven, hiszen svéd telephelyű többek között az EA DICE (Battlefield széria, Mirror?s Edge), a GRIN (Ghost Recon: Advanced Warfighter, Bionic Commando), a SimBin (GTR, RACE), az Avalanche Studios (Just Cause) és a Massive Entertainment (Ground Control, World in Conflict) is.

Az esemény kedden, október 28-án veszi kezdetét a stockholmi Royal Institute of Technology, Svédország legnagyobb műszaki egyetemének épületében. Többféle kategóriában lehet nevezni, és a helyezetteket egy szakmai zsűri választja ki. A rendezvény hangsúlyosságát jelzi, hogy a támogatók között találjuk a Microsoftot, és a fent említett játékstúdiók közül az EA DICE-t és az Avalanche Studiost.

Aki esetleg a környéken jár, mindenképpen nézzen be, nekünk, többieknek pedig marad a net. További információkat itt találhattok.
nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja