Kedden mutatják be az Injustice 2 következő karakterét

2017. február 05.
3.7601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Magasabb fokozatra kapcsolta a hype-vonatot a Netherrealm Studios csapata az Injustice 2 kapcsán, lévén kiderült, hogy az előttünk álló héten egy újabb harcosról rántják majd le a leplet.

Az információt egyenesen a hivatalos honlap közölte, ahol megtudtuk, hogy február 7-én, avagy holnap után (kis)kedden mutatja be a csapat a soron következő karaktert, akiről egyelőre még semmiféle kiegészítő információnk sincs.

Mint ismert, az Injustice 2-höz rengeteg új karakter érkezik majd, így Poison Ivy, Bane, Brainiac, Robin vagy a napokban bemutatkozott Fekete kanári, egyszóval érdemes lesz várniuk rá a DC univerzum és a bunyós játékok kedvelőinek.

Szintén friss információ még, hogy a Netherrealm Studios kiküldte az Injustice 2 béta kódjainak harmadik hullámát is, egyszóval ha eddig lemaradtunk volna a tesztekről, most talán bekerültünk a kiválasztottak közé.
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 11 hónapja és 14 napja

Szeretem a szuperhősöket, filmen legalábbis szinte mindegyiket láttam. Az utolsó MK kimaradt, meglátom, hogy ez megmozgat e. A bemutatók jók, az tény.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 11 hónapja és 15 napja

Most épp megint tetszik ez a game. De folyamatosan változik a véleményem.

válasz erre

Tommy

3 éve, 11 hónapja és 16 napja

Ez a kép rohadt jó a játékból!

válasz erre
Injustice 2
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaGargameth profiljaWickedSick profiljadarkomen profilja