Kazuo Hirai kezében marad a PlayStation üzletág is

2009. február 27.
1.8671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A mai nap folyamán számoltunk be a Sony felső vezetésének átszervezéséről, melyben szó esett a leköszönő elnökről, kinek a helyére Howard Stringer áll hamarosan és szó esett Kaz Hirai-ról, aki egy új divíziót is kapott a kezei alá.

A hír leközlésének idején még nem volt a sajtó számára teljesen világos, hogy Hirai meg kíván-e birkózni a megnövekedett teherrel és megtartja-e vezető pozícióját a PlayStation divízió felett, vagy sem.

Mostantól viszont tényként kezelendő, amit már a délután folyamán is feltételeztünk, a Sony nem jelentett be újabb vezetőt a játék részleg élére, ezzel sugallták, Hirai megtartja pozícióját, a másik üzletág felügyelete csak úgymond pluszban hullott a nyakába.

Kazuo Hirai, a Sony Computer Entertainment CEO-ja fog felelni a jövőben az egyik újonnan formált csoportért, a The Networked Products & Services Group-ért, amely magában foglalja a Sony Computer Entertainment-et (SCE), a személyi számítógép vonalat (VAIO), a mobil termékeket (Walkman) és a Sony Media Software & Services-t.

Hirai-san hivatalosan a Sony Corporation Executive Vice President-je és a Network Product & Services Group elnöki személye lesz egyben, valamint a Sony Computer Entertainment elnöke és Group CEO-ja. Alaposan megcifrázták, de úgy vélik, ez segít előrébb lendíteni a céget. Minden jót.
2 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 5 hónapja és 12 napja

Chief Executive Officer, azaz, Ügyvezető Igazgató. kacsintó smiley

válasz erre

Tibit

16 éve, 5 hónapja és 13 napja

A CEO minek is a rövidítése?kacsintó smileyköszi

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja