Kazunori Yamauchi: A Gran Turismo 5 szebb lesz a valóságnál

2009. október 09.
2.0781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Kazunori Yamauchi, a japán Polyphony Digital stúdió közismert feje egy igen merész kijelentéssel bombázta meg a sajtót a napokban.

A mester nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a Gran Turismo 5 szebb lesz még magánál a valóságnál is. A több éve fejlesztés alatt álló versenyszimuláció jövő márciusban jelenik meg a felkelő nap országában, egyelőre ennyi hivatalos a várható érkezését illetően. Azt reméltük, sőt tudtuk is, hogy nagyon szép lesz majd a végeredmény, de, hogy a valóságnál is...

Az elsőre meghökkentő állítás élét veszítette, miután Yamauchi magyarázni kezdte, mitől válik szebbé egy játék, annál, mint amiről mintázták, a szigorú valóságnál. Ahogy a fények tükröződnek például különféle tárgyakon, vagy ahogyan az bevilágítja a teret..., Kazunori szerint ha egy valódi versenyfelvétellel fogjuk összevetni a Gran Turismo 5-ben látottakat, megbizonyosodhatunk arról, hogy ők valóban felülmúlták esztétikai látványban a szilárd valóságot. Ahogy egyik kedvenc, magyar humoristánk mondaná csibészen, vagányul: ennyi idő után, meg sok pénzért legyen is szebb mindennél a játék, vazze'! Képeken tényleg nem volt eddig párja, várjuk a végterméket, de az még legjobb esetben is csak fél év múlva érhet ide.

Kazunori Yamauchi: A Gran Turismo 5 szebb lesz a valóságnál - 1. kép

1 hozzászólás

Shade

15 éve, 9 hónapja és 21 napja

Aztamindenit. meglepett smiley

válasz erre
Gran Turismo
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások