Kategóriájában az ASRock X99 Extreme4 kapta meg elsőként a Windows 8.1-es hitelesítést

2014. augusztus 01.
1.6581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság az alaplapgyártók igen sok kategóriában versenyeznek egymással, így nem elég az egész piacon és a külön célcsoportokban való viaskodás, jóval kisebb érdemeket is szeretnek kiemelni.

Ezt tette nemrég az ASRock is, mely néhány termékével bizony borsot szokott törni a nevesebb gyártók orra alatt. Az X99 Extreme4 névre keresztelt megoldásukkal szintén ezt tették, ám egy viszonylag jelentéktelen elsőségről van szó. A gyártó ugyanis nemrég tudatta, hogy a világon elsőként ez a termék kapta meg a Windows 8.1 hardveres hitelesítését.

Ez az elsőség természetesen az Intel X99-es megoldására épülő alaplapok közötti versenyben született meg, de akkor is érdekes, hogy nem egy nevesebb gyártó érte el ezt elsőként. A DDR4-es megoldásokat fogadó újdonságok a Computex 2014-en mutatkoztak meg, sokan pedig már alig várják az X99-es modellek versengését.
2 hozzászólás

rDAVE

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

Lassan talán nevesebb gyártónak is lehet hívni. (: A termékeik jók, az árak jók és az eladásokban sem szégyenkezik, sőt amikor legutóbb hallottam róla, akkor a top 3-ban voltak eladott szám alapján.

válasz erre

totyak

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

Lehet másoknak nem volt annyira fontos ez a cím, hogy gyorsan kiadjanak egy lapot.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt