Kaszinórablás és zombiapokalipszis - friss részletek jöttek a GTA V elkaszált sztori DLC-iről

2019. július 28.
5.8111
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Grand Theft Auto V kapcsán az egyik legnagyobb kihagyott ziccerként könyvelhető el a sztori DLC-k teljes mellőzése, hiszen bőségesen lett volna még mit mesélni azzal a három zseniális főszereplővel, akiket megálmodott a Rockstar Games.

Ennek ellenére teljes mértékben az online szegmensre helyeződött a hangsúly a fejlesztés során, holott egy-két expanziót bőven elviseltünk volna. Korábban is szivárogtak már dolgok az elkaszált kiegészítőkről, most azonban ismét friss részleteket tudtunk meg, miután a Eurogamer adatbányászok segítségével publikálta az infókat.

Hasonló irányba ment volna elviekben a csapat a Grand Theft Auto V-tel, mint amilyen vonalt a Red Dead Redemption is képviselt az Undead Nightmare-rel, azaz egy zombiapokalipszises DLC került volna sorra. Egy teljesen új pályával egészült volna ki a sztori, Los Santos 80-90 százalékát teljesen újradolgozták volna az adott epizód tematikájához, az egyik ilyen felvonás pedig egy zombis móka lett volna.

Ez még nem minden, merthogy ami talán még szívfájdítóbb, az egy teljes kaszinórablás kukázása, ami a most debütált frissítéshez kapcsolódott volna. Olyasfajta élményt kell elképzelni, mint a George Clooney és Brad Pitt főszereplésével készült Ocean's 11-ben. Sőt, egy adatbányász szerint a kaszinó eredetileg egy sztori DLC-nek lett szánva, azonban végül a GTA Online sikere miatt megváltoztak a tervek.
5 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 3 hete és 4 napja

Honnan vannak ezek az infók, mert az nem jött le a hírből? Értem, hogy Eurogamer, de ők honnan szedték?

Az egy dolog srácok, hogy nem ezt vártuk a játéktól hosszú távon, meg a Rockstartól sem, de attól még nem kell őket szidni. Meg kellene végre érteni, hogy a játékfejlesztők nem értünk vannak, hiába is szeretné ezt sok ember. Ők azért vannak, hogy minél több pénzt termeljenek. GTA V-ből az onlinenal lehetett milliókat kiszedni, ennyi a történet. Egy single dlc-vel semmit nem kerestek volna.

válasz erre

VaPe

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nagyon **** ezt olvasni. Azért a Rockstartól nem ezt vártam volna. Épp ezért nem jön a VI sem, rohadt pénzéhes banda lett belőle.

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ez patkány dolog volt.

válasz erre

Tommy

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ehhez csak gratulálni tudok. Bravó. ****juk le a játékosokat, semmi más nem számít csak a pénz.

válasz erre

Direktor

10 hónapja, 3 hete és 5 napja

Hát, azért kapja be a Rockstar, de komolyan. Ez patkány dolog volt. Mindent beáldozni az online oltárán.

válasz erre
Grand Theft Auto V
8.255 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaGargameth profilja