Karóra MasterCard PayPass technikával

2006. június 12.
5.4641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A LAKS osztrák óragyár bevezetett egy készpénz nélküli fizetésre is használható terméket.

A legújabb fejlesztések eredményeként a LAKS SmartTransaction Watch a világ első olyan karórája, amelybe beszerelték a MasterCard PayPass technikáját, amellyel a fogyasztók gyorsan és kényelmesen egyenlíthetik ki mindennapos, kis összegű vásárlásaikat. A MasterCard PayPass a készpénzes fizetéssel szemben olyan kényelmes technikát ajánl a fogyasztóknak, amellyel gyorsan, biztonságosan és könnyedén teljesíthetők a kis összegű vásárlások.

A fogyasztóknak 25 dollár összérték alatti vásárlás esetén többé nem kell keresgélniük a zsebükben a készpénzt, aprót, leolvastatni bankkártyájukat, és aláírni a bizonylatot (25 dollár felett aláírás és bizonylatadás kötelező). A felhasználó az e technikát alkalmazó kereskedelmi cégeknél csak hozzáérinti a PayPass technikával ellátott kártyáját vagy egyéb eszközét - mint például a LAKS új termékét - a PayPass-olvasóhoz, és ezzel megtörtént a fizetés.

A LAKS ezt a csuklón hordható fizetőeszközt a Chinatrust nevében állította elő. A limitált szériában gyártott Chinatrust 2006 FIFA World Cup MasterCard PayPass karórát a bank a kibocsátandó MasterCard hitelkártyákkal együtt adja ügyfeleinek. A háromféle élénk színben - zöldben, kékben, narancssárgában - gyártott termék sportos formatervezésével a labdarúgó-világbajnokságot ünneplik. Az órák számlapján futball-labda látható.

A LAKS-ot - amely egy igazi családi vállalkozás - 1986-ban alapította Lucas Scheybal.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja