Karcsúsított Chronos Deluxe SSD tárolókkal jelentkezett a Mushkin

2012. október 12.
1.6091
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elmúlt napok folyamán a Mushkin bejelentette, hogy újabb szériával bővítette ki a szilárdtest-meghajtóinak felhozatalát.

A most bemutatkozó SSD tárolók a vállalat Chronos Deluxe családját erősítik, viszont az eddigi modellekkel ellentétben már karcsúsított külsővel gördültek le a gyártósorról. Az új sorozat az átdolgozott tokozását leszámítva a Chronos Deluxe meghajtókkal azonos paraméterekkel rendelkezik, de mivel a 2,5 inches borításuk magasságát a mérnökök hét milliméterre csökkentettét, így az újdonságok már a mostanában divatos, extra karcsú noteszgépekbe is gond nélkül telepíthetőek.

Az adattárolók a 6 Gb/s-os tempóra képes SATA 3.0 interfészen keresztül csatlakoztathatóak a számítógépekhez, de természetesen visszafelé kompatibilisek a korábbi SATA I és SATA II rendszerekkel is. A meghajtók szinkron MLC (multi-level cell) NAND flash memóriamodulokból épülnek fel amik mellé a mérnökök optimalizált NAND menedzsmentet, valamint a SandForce nagy teljesítményt garantáló SF-2281-es kontrollerét társították.

A karcsúsított Chronos Deluxe sorozat jelenleg hat tagot foglal magába, amik modelltől függően 60 GB, 90 GB, 120 GB, 180 GB, 240 GB vagy 480 GB adatot képesek eltárolni. A széria legkisebb tagja 550 MB/s-os szekvenciális olvasási és 515 MB/s-os szekvenciális írási teljesítménnyel büszkélkedhet, a legnagyobb társa esetében viszont ezek az értékek 540 MB/s-ra és 455 MB/s-ra módosulnak.

Az új Mushkin Chronos Deluxe szilárdtest-meghajtókra három év garanciát vállal a gyártó, viszont a várható megjelenési idejükről és áraikról egyelőre sajnos nem közölt semmiféle információt.
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 5 hónapja és 13 napja

480-as azért már elég komoly!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja