Karácsonyi üdvözlet Monolith módra: Deathmatch Wonderland

2008. december 26.
6.3091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Karácsony van.

A világba pár napra béke és szeretet költözik, ajándékok találnak gazdára, jókívánságok hangzanak el. Ez utóbbiból a fejlesztőcsapatok sem akarnak kimaradni, és (vicces) képekkel, rövid videókkal kívánnak kellemes ünnepeket a játékosoknak, néhányba valószínűleg Ti is belefutottatok az elmúlt 2-3 nap során. Nemrég a F.E.A.R. 2: Project Origint kalapáló Monolith üdvözlete is megérkezett, és a csapat most sem hazudtolta meg jó hírét: olyasmivel készültek, ami messze kiemelkedik az átlagból, és amelyet mindenkinek látni kell.

A majdnem 3 perc hosszúságúra hízott mozgókép központi alakja Lucas Myers, a F.E.A.R. 2 multiplayer részének minőségéért felelős arc, aki bohókás mikulássapkájában egy kedves dallal örvendezteti meg a hallgatók szívét. A szám természetesen saját költeménye, a Walking in a Deathmatch Wonderland címet viseli, és a játék Deathmatch módjáról szól. A szavakból (angolul értők hatalmas előnyben) "árad a karácsonyi hangulat", és a bizonyos időközönként felbukkanó játékbeli képekkel méltó párt alkotnak. Beteg egy banda, az biztos.

A végén természetesen felbukkan mindannyiunk kedvenc rémisztő kislánya is, aki bolyhos piros sapkában sem néz ki barátságosabban a megszokottnál. Elég is felesleges szócséplésből, mozizásra fel!
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

Pika

12 éve, 11 hónapja és 14 napja

hű!
első részben távozásnál a kiscsaj felkapaszkodik helcsire, brutál!
Megszerzem, FEAR eddig mindig bejött

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profiljamarco profilja