Kapásból négy Sniper Elite-játékot is bejelentettek, köztük a Sniper Elite 5-öt is

2019. március 14.
9.1991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap már kicsusszant az internet sztyeppéjére a Sniper Elite V2 Remastered ténye, ellenben arra nem számítottunk, hogy a Rebellion emellett még további három epizódot bejelent ezen franchise-on belül.

Kezdjük kapásból a már említett újrakeveréssel: 2019-ben jön a szoftver PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, természetesen feljavított grafikával, HDR-támogatással és 4K felbontással, illetve fotó móddal, új karakterekkel, és kibővített, 16 fős online multiplayerrel gyarapodik a játék, illetve hozzácsapnak minden tartalmat, ami valaha kijött hozzá DLC-ként.

Nézd nagyban ezt a videót!
Itt van nekünk aztán a Sniper Elite 3 Ultimate Edition, ami szintén 2019 egy későbbi pontján jön, ez viszont a Switch exkluzivitásában érkezik, és ez is tartalmazni fog minden kontentet, ami kijött hozzá, pluszba még egy helyi wireless multis lehetőséggel is megbolondítják a dolgot.Jön aztán VR-készülékekre is egy Sniper Elite játék, amit az a Just Add Water fejleszt, akiknek többek között az Oddworldöt is köszönhetjük. Sokat nem tudunk róla, mindössze annyit, hogy 2020-ban jön.

Végezetül pedig a nagy hal, a Sniper Elite 5 is bejelentésre került, ellenben erről sem tudunk még túl sok mindent, vélhetőleg ez már csak a következő generációs konzolokra látogat el.

3 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 7 napja

Nem aprózták el!

válasz erre

Mordorer

2 éve, 8 napja

Remaster, remaster, remaster, remaster, folytatás. Új játék nem menő.

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 8 napja

Te jó ég... Ezeknél is elgurult a gyógyszer.

válasz erre
Sniper Elite V2 Remastered
9.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja