Kap egy nagyobbacska frissítést hamarosan a Shadow Warrior 3

2022. március 07.
35.3711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Flying Wild Hog-féle Shadow Warrior 3 a múlt héten jelent meg, és bár elég tisztességes mennyiségű dicséretet kapott, volt néhány kritika is, miszerint egyes játékosok körében a teljesítmény volt a probléma, bár a rövid játékidő, a co-op hiánya és így tovább szintén rosszalló hangokat kapott.

Így a fejlesztőcsapat megerősítette, hogy nem végeztek a munkájukkal, és javítást ígértek. Jegyzeteltek a visszajelzésekből, és már dolgoznak egy javításon, amely orvosolni fogja a jelzett problémákat, és hamarosan elérhető lesz minden platformon.

Valószínűleg ez a javítás a teljesítményproblémákat és a hibákat fogja kezelni, de a további részletekre még várnunk kell. Talán lesznek a megjelenés utáni frissítések és tartalmak, mint az előző játék esetében.
Shadow Warrior 3 a múlt héten jelent meg, és bár elég tisztességes mennyiségű dicséretet kapott, volt néhány kritika is, miszerint egyes játékosok körében a teljesítmény volt a probléma, bár a rövid játékidő, a co-op hiánya és így tovább szintén rosszalló hangokat kapott.'>
3 hozzászólás

muki

2 éve, 2 hónapja és 23 napja

Jó hamar. meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

2 éve, 2 hónapja és 24 napja

Erről nem lesz teszt srácok? Nagyon vártam.

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 24 napja

Nagyon örülök neki!

válasz erre
Shadow Warrior 3
17.100 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja