Kanye West is kiakadt a videojátékok mikrotranzakcióin

2015. október 12.
3.7241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jelek szerint nem csak a kispénzű átlagemberek, hanem a tehetősebb hírességek csőrét is böki már, hogy néhány játékkiadó gyakran pofátlan módon próbál meg pénzt keresni mobilos játékokkal, méghozzá a hangzatos mikrotranzakció kifejezés mögé bújva.

Nemrégiben Kanye West, az ismert rapper emelt szót a maga sajátosan alpári módján a dolog ellen, így az Amerikai Egyesült Államok elnöki posztjára is pályázó, nyíltan drogfüggő zenész káromkodások társaságában küldött el melegebb éghajlatokra minden olyan kompániát, akik applikáción belüli tranzakciókat tesznek gyerekjátékokba.

Kanye azt követően akadt ki, hogy gyermeke kezébe nyomta iPad-ját egy ártatlannak vélt videojátékkal, mire a gyerek minden ötödik percben valós pénzért vásárolt valamit az alkotás keretein belül, komoly összegeket lefaragva ezzel apja - amúgy igencsak kövérke - számlájáról.

Noha konkrétan a rappertől nem volt túl hiteles a kifakadás, a problematikával azért mi is egyetértünk, hiszen a különféle mikrotranzakciók valóban egyre többször keserítik meg a játékosok életét. Végezetül pedig, hogy ki is az a Kanye West? Hát Kim Kardashian férje, aki nemrégiben egy olyan videojátékkal sokkolta rajongóit, ami szintén dugig volt mikrotranzakcióval. Hogy mégis ki az a Kim Kardashian? Na, hát ez az...


13 hozzászólás

kylx

9 éve, 3 hónapja és 3 napja

Legalább most megtanulta, hogy ne nyomja a gyerek kezébe az ipadot.
Utána néztem, a gyereke 2 éves. Na most ki ad egy kétéves kezébe egy ipadot??

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja