Kanyarban lehet a Rockstar Games következő játékának a bejelentése?

2020. január 11.
6.9141
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy akkora kaliberű stúdió esetében, mint a Rockstar Games, nem szokatlan gyakorlat, hogy folyamatosan arról zengenek a fórumok, hogy éppen min ügyködnek, ebből fakadóan pedig számtalan alaptalan pletyka ütheti fel a fejét.

Éppen ezért javasoljuk, hogy szódával fogyasszátok az alábbi információkat. Kezdjük először a tényekkel: a Rockstar Games videóvágót keres a csapatába, aki képes érzelmeket és egy játék izgalmait megjeleníteni egy adott játékból, mindezt egy 60 másodperces formátum keretein belül. Sőt, a hirdetés hozzáteszi, hogy az illetőnek legyen tapasztalata drámában és dokumentumfilmes stílusban egyaránt, valamint egy összefüggő narratívát tudjon sugározni.

Most pedig jöjjön a színtiszta spekuláció: nem kizárt, hogy a Rockstar Games a GTA VI, a Bully 2, vagy esetlegesen egy teljesen más új játékát készül felvezetni, ami elég kézenfekvő lenne egy ilyen hirdetéssel. Vagy netán a rebesgetett középkori, nyílt világú új IP-jük tényleg igaznak bizonyul végül?
5 hozzászólás

Tommy

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Mindegy mit adnak ki csak jöjjön. Rockstar nem igazán tud hibázni.

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

Új GTA, GTA 3 és 4 remaster és ennyi, nincs több kérésem.

válasz erre

totyak

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nálam nem kérdés, hogy az új GTA-t várom már. Még a GTA V új kaszinós rablása miatt sem telepítettem fel újra a játékot (lehet, hogy fel kellene).

válasz erre

muki

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

GTAVI. Itt az ideje.

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Csak van vágójuk, eddig is volt.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profilja