Kanyarban a Resident Evil Re:Verse megjelenése?

2022. május 09.
26.9201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Resident Evil Re:Verse frontján már egy éve mély csend van, mióta a játékot 2021-ből elhalasztották, és most 2022-re tervezik a megjelenést, de nemrég életjeleket láttunk, ami arra utalhat, hogy hamarosan bejelentésre kerül sor.

A játékot a héten a Google Stadia platformra sorolták be az egyik nagy játékminősítő szervezeten keresztül. Kapott egy "megjelenési dátumot" is, bár ez szinte biztosan csak egy helyőrző, mivel ugyanazokat a dátumokat tükrözi, amelyeket a korábbi minősítéseknél használtak, csak egy évvel előrébb tolva.

A Resident Evil Re:Verse új besorolása a Pan European Game Information (PEGI) oldalán bukkant fel, és a Gematsu szúrta ki először. A "Release Dates & Platforms" szekcióban a Stadia a legfrissebb bejegyzés, amelyhez július 5-i megjelenési dátumot csatoltak. Érdemes azonban megjegyezni, hogy korábban a PlayStation 4, Xbox One és PC platformokra 2021. július 5. szerepelt a listán.

Másodszor, a játék sosem kapott hivatalos megjelenési dátumot, és egyszerűen csak valamikor 2021 júliusára tűzték ki, így egyelőre jobb, ha nem sok mindent teszünk július 5-ére.

2 hozzászólás

VaPe

2 éve, 17 napja

Stadiásoknak az is jó lesz. Bármi, csak legyen. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 17 napja

Valami jobb RE játék esetleg nem lehetne? röhögő smiley

válasz erre
Resident Evil: ReVerse
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja