Kang kapta a főszerepet a LEGO Marvel Super Heroes 2 friss trailerén

2017. július 24.
3.1431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss trailerrel gyarapodott a Lego Marvel Super Heroes 2, amelynek középpontjába a Warner és a TT Games Kangot, a Hódítót állította, aki a történet főgonoszaként a játékban is nagyon lényeges szereplő lesz.

A videó ennek megfelelően alaposan rávilágít Kang terveire, gonoszságának gyökereire, és arra, hogy miként akarja megkeseríteni a földlakók életét, amit ugyebár a Marvel ismert hősei nem hagynak annyiban.

A Lego Marvel Super Heroes 2 a trailer tanúsága szerint november 14-én jelenhet majd meg, méghozzá PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, de a későbbiekben Nintendo Switch-es változat szintén lesz belőle.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

Nagyon unalmasak már a Lego játékok.

válasz erre

totyak

1 éve, 10 hónapja és 23 napja

Imádom a szuperhős filmeket, szerintem ezek a Lego játékok is szórakoztatóak, de mindig az jut eszembe, hogy ezeknek a gonoszoknak miért pont a mi kis porfészkünk kell a széles nagy galaxisból. Ez kb. olyan, mint suliban, történelemórán tanultuk, hogy jött a török, aztán megállt xy várnál háborúzni. Fäszért nem kerülte ki és fosztogatta végig az országot, a várbelik meg vagy kijönnek, aztán egy az egyben tolják a csatát, vagy ott rohadjanak meg a várban.

válasz erre
Lego Marvel Super Heroes 2
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWarriorAutobot profiljaiPet profiljaMonyo profiljaiPet profiljaiPet profiljaManiac profilja