Kane & Lynch: Bruce Willis, Kane szerepében, Lynch-et még keresik

2009. október 21.
1.6181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A hollywood-i producer, Adrian Askarieh egy interjúban elárulta, hogy végre kezdenek egyenesbe jönni a Kane & Lynch mozival és megannyi elbaltázott kísérlet után márciusban nekiláthatnak a produkciós munkálatoknak.

A moziban Bruce Willis szerepeltetése már biztosnak látszik, ő ölti magára Kane karakterét a vásznon, miközben a Lynch-et megszemélyesítő színészt továbbra is nagy erőkkel keresik. A film disztribúcióját a Lionsgate vállalta magára, a Millennium pedig finanszírozza a szükséges összegeket.

Adrian Askarieh elmondta, hogy Bruce Willis (Die Hard, Hudson Hawk, Pulp Fiction) miután elolvasta a szkriptet, minden idők egyik legjobban sikerült akciófilm forgatókönyvének tartotta és ha valakinek, neki aztán bátran elhihetjük, hiszen óriási tapasztalat van már mögötte a műfajban. A film tervezett bemutatójáról még nincsenek információk, a forgatást a tavasz beköszöntével kezdik el a filmiparos szakemberek, Bruce Willis-szel a fedélzeten.

Kane & Lynch: Bruce Willis, Kane szerepében, Lynch-et még keresik - 1. kép

2 hozzászólás

FutuRetrO

15 éve, 8 hónapja és 8 napja

Kitta írta:
Imádom! B. W.-t röhögő smiley
Ő is imád Téged, csak ezt a kulisszák mögött nyilatkozta, nem publikus a dolog. röhögő smiley De ne mondd el senkinek. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Kitta

15 éve, 8 hónapja és 8 napja

Imádom! B. W.-t röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja