Kane And Lynch: Ingyenes Map Pack érkezik

2008. április 08.
2.0501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A tavaly év végén megjelent Kane & Lynch: Dead Man hamarosan megtoldódik egy ingyenesen tölthető pályacsomaggal, tudtuk meg a játék kiadójától, az EIDOS Interactive-tól.

Ritkaságszámba megy manapság, hogy bármit is ingyen adjanak, de ez esetben most erről van szó és mi nagyon tudjuk értékelni az egekben lévő játékárak mellett. Konkrétumokba bocsájtkozva pontosan négy darab új lokációval fog bővülni a játék, melyek PlayStation 3-ra és Xbox 360 egyaránt elérhetők lesznek.

Állításuk szerint mind a négy új pálya saját forgatókönyvvel rendelkezik. A Clean Cut a kábítószerkereskedők és az orosz maffia legyőzését helyezi fókuszba, egy Los Angeles-i építkezési területen. A Hooker's Trail Tokyo-ba repít minket, ahol a Yakuzákkal csaphatunk össze. A Flying High egy venezuelai drogbáró rajtaütését mutatja be a dzungelben, míg a negyedik és egyben utolsó a Hasta La Vista névre hallgat és egy katonai konvoj megtámadása lesz a feladatunk, Havana utcáin, ahol a szembenálló fél Fuentes tábornok és serege lesz.

A négy új térkép a Fragile Alliance multiplayer módozatot fogja gazdagítani, ahol természetesen kooperációs megoldásban is csatába szállhatunk az ellenséggel. A kiegészítő csomag április 17.-én érkezik a PlayStation Store-ra és az Xbox LIVE-ra, és amint azt már említettük, teljesen ingyen és bérmentve szólíthatjuk majd magunkhoz. Ez egy értékelendő hozzállás, köszönjük.

A csomag The Dope Bag néven kerül bemutatásra.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 1 hónapja és 17 napja

PS-re és Boxra Pc-re?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaReichert Viktor profiljarDAVE profiljaRobi022 profiljamarco profiljagery1113 profilja