Kane and Lynch 2: Dog Days: Tölthető a demó

2010. július 27.
3.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár korábban voltak keverések a Kane & Lynch 2 demója körül, mára már felejtsünk el mindent ami akkor volt, hiszen immáron hivatalos, tegnap óta tölthető a játék kipróbálható verziója, méghozzá mindhárom platform szerelmesének.

Így tehát a Microsoft konzoljával rendelkezők indulhatnak az Xbox Live felé, a Sony masináját birtoklók a PlayStation Network rendszerét vehetik célba, míg a PC-sek felkereshetik a Steamet, ahonnan ingyen és bérmentve rángatható már a kipróbálható változat.

Apropó Steam! A Valve és az IO Interactive hivatalosan megerősítették, hogy a játék Steamworks támogatással lát napvilágot, így tehát lesz majd automatikus frissítés, sok-sok achievement, és egyéb más kiváltságok is, például statisztikák vagy matchmaking. Az információ örömére a Valve rendszeréről már elő lehet rendelni a készterméket, ami augusztus 20-án lát napvilágot Európában, és ha úgy döntünk, a Steam megfelel számunkra, akkor most 10 százalékkal olcsóbban kapjuk meg a páratlan páros legújabb kalandját, persze csak akkor, ha előre biztosítjuk az illetékeseket rendelési szándékunkról. Ha bajban vagy a döntéssel kapcsolatban, akkor a legjobb, ha kipróbálod a játékot, főleg, hogy most már lehetőséged is van rá.

1 hozzászólás

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 23 napja

d

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaNeurotic profilja