Kane and Lynch 2: Dog Days: Lynch, a pszichopata állat

2010. augusztus 06.
3.9031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy friss videó látott napvilágot az IO Interactive műhelyében jelenleg is formálódó, ám két hét múlva már végre debütáló Kand & Lynch 2: Dog Days-ről, amelynek főszereplője nem más, mint a pszichopata állatként elkönyvelt Lynch, aki ha nem vonalkódos alsógatyában eszi reggeli müzlijét, akkor éppen érzelmileg minden mást semmibe véve gyilkolja halomra az embereket, egy szerinte nemes cél érdekében, Kane nevű társával egyetemben, aki jelenleg nem jutott szerephez a friss mozgóképen.

Lynch azonban kárpótol minket ezért, az alig egy perces kisfilm alatt ugyanis megmutatja, hogy ki az igazi kemény legény.

Kérdés nélkül kikapja például a cigarettát a fegyveres őr szájából, szemrebbenés nélkül stukkert fog egy rendőr fejéhez, de a legnagyobb tűzharc kellős közepén is képes pókerarccal átfutni a golyózáporon. Igen, ő Lnych, az igazi pszichopata, akit majd te magad is irányításod alá vehetsz hamarosan, pontosan két hét múlva ugyanis már a boltokba kerül a játék, méghozzá PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Ha kíváncsi vagy az új mozgóképre, alant megtalálod.

#tv#
1 hozzászólás

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 8 napja

A pszichopata finom megközelítés!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja