Kane and Lynch 2: Dog Days: Késik a PlayStation 3-as és a PC-s demó

2010. június 28.
2.2981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Square Enix kiadó hivatalosan is megerősítette, hogy a Kane and Lynch 2: Dog Days PC-re és PlayStation 3-ra készülő demó változata késve fog megjelenni.

Az Xbox 360-as konzollal rendelkező felhasználók számára azonban jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis ők már ezen a héten letölthetik a demót és kipróbálhatják a programot. A Kane and Lynch 2: Dog Days demójában a felhasználók olyan különféle multiplayer módokat próbálhatnak ki, mint például az Undercover-Cop, a Cops & Robbers és a Fragile Alliance.

A készítők egyelőre nem tették közzé, hogy a szoftver tesztverziója pontosan mikor fog megjelenni a többi platformra. Csak az Xbox 360 konzol tulajdonosai örülhetnek, mivel ők július elsején már kipróbálhatják az exkluzív demót. A kiadó csak annyit kér a matéria rajongóitól, hogy aki ki szeretné próbálni a tesztverziót, az csatlakozzon a produktum youtube-os weboldalához. A demót csak egy meghatározott ideig használhatják a felhasználók és a hozzáférés is korlátozva lesz. A próbaváltozat játékosai multiplayer módban kiállhatnak az alkotás fejlesztői ellen. A Kane and Lynch 2: Dog Days 2010. augusztus 27-én fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.
2 hozzászólás

skyman

15 éve, 4 napja

Még jó hogy ma nem utaztam mert ugyis késett volna a busz is lemerném fogadni. Ez a mai nap már cska ilyen késős nap.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja