Kanada nem esett hanyatt a Wii Minitől

2013. március 01.
1.7861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mint ismeretes, még ebben a hónapban Európa földjén - és a világ más részein is - megjelenhet majd a Wii Mini, ami korábban ugyebár kizárólag Kanadában látott napvilágot, de az ottani Nintendo kommunikációs menedzsere, avagy Matt Ryan szerint a kanadaiak nem estek hanyatt a kis konzoltól.

Matt elmondása alapján ugyanis a december 7-i premiert követően január 31-ig alig 35 ezer példányt sikerült eladniuk a miniatürizált Wii-ből, ami egy régióban nem rossz teljesítmény, de azért kiemelkedőnek sem tekinthető.

Hogy mindez hatással lesz-e valamennyire az európai premierre, azt egyelőre még nem tudjuk, de egy kérdőíves kutatásból az derült ki, hogy a britek sincsenek túlontúl elragadva a Wii Mini-től, így a piros-fekete színben pompázó és néhány tulajdonságától megfosztott masina kérdéses, hogy milyen eredményeket fog produkálni az öreg kontinensen.
6 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 1 hónapja és 5 napja

Én sem értem, de mindig ez van, bár tényleg rosszabb, mint a Wii, mivel megvontak ezt azt, viszont azért játszani lehet rajta és olcsó is. Kíváncsi vagyok mennyi lesz itt, mert egy bizonyos ár alatt már én is meggondolom a beszerzését.

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 5 napja

*kell

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 5 napja

Miért mindent le****ozni??!!!!SZerintem tök jó.

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 6 napja

Nekem tetszik...

válasz erre

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 6 napja

Egy rakás kaka maga a készülék és ezt pont ott piacra dobni, ahol nem számít annyira a pénz, nem egy nagy ötlet...

válasz erre

csirkee

12 éve, 1 hónapja és 6 napja

szerintem nem befolyásolja az európaiakat, hogy kanadában nem ment jól az eladás, itt azért szerintem nagyobb lesz a vásárlóerő

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja