Kamera elé került két Z270-es ASRock alaplap

2016. október 05.
3.2621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az alaplapok piacán mostanság sok újdonsággal nem szolgáltak a gyártók, melynek természetesen az az oka, hogy se az AMD, se az Intel nem dobta még piacra az új chipkészleteit és a hozzájuk passzoló legújabb processzorokat.

2017 első negyedévében viszont sok új alaplapra számíthatunk, hiszen érkeznek a 7. generációs Intel Kaby Lake processzorok. Nemrég kissé homályos képen két ASRock újdonság bukkant fel, melyek vélhetően az elsők között kerülnek majd piacra.

Kamera elé került két Z270-es ASRock alaplap - 2. kép

Az ASRock Z270 Gaming K6 egy középkategóriás gamer alaplap lesz, míg az ASRock Z270 Pro4 egy olcsóbb, de jól felszerelt változat. Természetesen az új Kaby Lake processzorokat a 100-as szériás Intel chipkészlettel szerelt alaplapok is támogatni fogják, vélhetően a megjelenés után nem sokkal a legtöbb gyártó kiadja a BIOS frissítést hozzájuk.
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 16 napja

Nekem jelenleg is Asrock lapom van, igaz, valami régiség és nem is a legdrágább volt, de nem is vagyok vele megelégedve. Amikor vettem, még nem voltam elég körültekintő. Ma már tudnám mit kell figyelni. Ennek ellenére nem gondolom, hogy rossz márka lenne, csak a drágább darabokból kell válogatni, nyilván azok a jobbak minden gyártónál.

válasz erre

zender

8 éve, 1 hónapja és 16 napja

Jajj, egyszer volt. Soha többet Asrock.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 1 hónapja és 16 napja

Akkor a mostaniak nemsokára olcsóbbak lesznek, de nem nekem mert én Intel párti vagyok. röhögő smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 1 hónapja és 16 napja

Pár év és az x58 rendszeremet cserélni kell. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja