Kalandjátékon dolgoznak a BlazBlue fejlesztői

2012. szeptember 20.
2.2871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Tokyo Game Show keretein belül az idén egyelőre még nem túl sok olyan bejelentés érkezett, ami a nyugati játékosokat is jobban megmozgatta volna, de a BlazBlue-sorozat fejlesztőcsapataként elhíresült stúdió, avagy az Arc System Works gondoskodott arról, hogy eggyel több strigulát húzhassunk a leleplezések mellé.

A japán alakulat ugyanis bejelentette, hogy X Blaze cím alatt egy vadonatúj kalandjáték munkálataiba fogott néhány hónappal ezelőtt, amelyről egyelőre szinte csak azt tudjuk, hogy főszereplői a BlazBlue-széria harcosai lesznek.

Mielőtt bárki megörülne, hogy point n click kalandjáték érkezik Japánból, gyorsan lelohasztanánk a kedélyeket, odakint ugyanis egészen másként értelmezik a kalandjáték fogalmát, mint minálunk, így véleményünk szerint leginkább a Persona-sorozathoz és mellékszálaihoz lesz majd hasonlítható a kész projekt.

Az Arc System Works egyébiránt egy trailert is napvilágra hozott az X Blaze-ről, ami nem túl tartalmas ugyan, jobbára csak a szereplőket mutatja be, de, hogy ne érje szó a ház elejét, testközelbe hoztuk nektek:

#tv#
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 6 napja

Állat lesz az biztos

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 7 napja

gen jól néz ki!

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 7 napja

Ez jó lesz!

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 7 napja

Hadd szóljon!mosolygó smiley

válasz erre
X Blaze
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2012
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja