Kacsa volt a tegnapi Bloody Roar 5 bejelentés

2011. október 04.
2.1291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legtöbb videojáték-fanatikust sikeresen meglepett a tegnapi nap egyik szenzációjának is nevezhető híre, miszerint a Hudson Soft már javában készíti az évek óta kényszerpihenőn leledző Bloody Roar-sorozat legújabb, szám szerint ötödik tagját.

Az öröm azonban túl korainak bizonyult, amint ugyanis néhány órával ezelőtt kiderült, az egész sztori egy nagy-nagy kacsa volt, minderről pedig maga a hoax kitalálója rántotta le a leplet, akit reméljük legalább felnégyelnek ezért.

Az úgynevezett hoaxer illedelmesen bocsánatot kért a rajongóktól és ezáltal a Konamitól is, akik szintén érintettek voltak az ügyben, hiszen a Hudson Soft az ő égiszük alá tartozik, ezáltal kiadóként a legtöbb helyen ők lettek megjelölve. A két csapat közül - érthető módon - egyik sem kommentálta a történéseket, de a fake hír megálmodójának Twitter accountját törölték a rendszerből, így a jövőben ő már biztosan nem téveszt meg minket. Aki tehát egy kis reményt is táplált a Bloody Roar ötödik epizódja iránt, az felejtse el ezen a kényszerképzeteit.
3 hozzászólás

gymtonic74

13 éve, 6 hónapja és 23 napja

Zajlik az elet. Van meg egy par kacsa tenyeszto a jatek iparban.

válasz erre

marco

13 éve, 6 hónapja és 23 napja

Jó fej, okos gyerek. Bravó.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 23 napja

vicces gyerek.wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja