Just Cause 2: Újabb gameplay videó futott be

2009. október 30.
3.6461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az utóbbi időben szerencsére egyre többet hallottunk a második Just Cause-ról, amely a legutolsó hírek szerint megállapodott a 2010-es megjelenési dátumnál - közelebbit még mindig nem tudunk -, a mai napon pedig egy újabb videóval szeretné elkápráztatni az akciózás szerelmeseit.

A több mint 1000 négyzetkilométernyi szabadon bejárható területtel kecsegtető alkotás egy Panau-sziget nevezetű helyre kalauzol el minket, ahol ismét felgöngyölünk egy egyszerű, de nagyszerű sztorit, tele drogügyletekkel, akcióval, árulással és természetesen izgalmakkal.

Bár többször elhangzott már, hogy az illetékesek vajon mit ülnek ennyit a programozási munkálatokon, ezt most is meg kell jegyeznünk, hiszen a játék roppant jól néz ki, és bár most nem teljes mértékig gameplay jeleneteket láthatunk, a múltban megtekintett ilyenféle videók után magabiztosan állíthatjuk most is, hogy az ég adta világon nem lesz semmi baj a játék kinézetével. Az előzetesek alapján ráadásul még az első rész gyerekbetegségeit is sikerült legyűrnie az alkotásnak, aminek folyományaként egy igazi fénypontként látjuk a jövő esztendő játékfelhozatalában a Just Cause 2-t. Ha kételkednél, csak nézd meg az alábbi videót, majd ha bővebb információra, netán újabb vizuális betekintőre lennél kíváncsi, oldalunkon visszakeresve találhatsz még.

#tv#
3 hozzászólás

marco

15 éve, 8 hónapja és 20 napja

Shade írta:
Komolya! röhögő smiley Már szinte semmi realítás nincs benne komoly lesz. röhögő smiley
Jah, hát nem gyengén el vannak szállva a fizika talajáról, de látványosságban nagyon ott van!mosolygó smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 8 hónapja és 20 napja

Komolya! röhögő smiley Már szinte semmi realítás nincs benne komoly lesz. röhögő smiley

válasz erre

marco

15 éve, 8 hónapja és 20 napja

Fincsiiiiii!mosolygó smiley

válasz erre
Just Cause 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja