Just Cause 2: Újabb fantasztikus gameplay felvétel látott napvilágot

2009. november 16.
2.4841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Avalanche Studios ismét egy friss gameplay videót bocsájtott ki 2010-ben esedékes alkotásukról, amely a Just Cause folytatása lesz, és minden téren többet, jobbat, valamint szebbet is kínál elődjénél.

A fejlesztők remélhetőleg már nem tolják át egy újabb évre játékukat, és igaz ami igaz, az utóbbi időben nagyon beindult körülöttük az élet, hiszen két héten belül ez már a második látnivaló az alkotásról. Az illetékesek talán tényleg érzik már a jövő esztendő szorítását, hogy ennyire elkezdték egyre jobban és jobban "reklámozni" programjukat, amely egyáltalán nem probléma, pláne ha ilyen eszméletlen hangulatú és látványú videóval kedveskednek nekünk.

A hír végén megtekinthető, közel két perces látnivaló ugyanis egy igazi adrenalinbomba, amelyben nem csak a szabadesés szépségeit élhetjük át, hanem az ejtőernyős akciót is, mindezt úgy, hogy közben betekintést nyerünk Panau szigetének szépségeibe is, mert nem elég, hogy egy virtuális akciófilmet elevenít meg nekünk a második Just Cause, mellette még hatalmas és változatos, a fejlesztők szerint 1000 négyzetkilométernyi terület is a rendelkezésünkre fog állni egy kis randalírozásra. Ha minderre kíváncsi vagy, egy kis ízelítőt kaphatsz róla az alábbiakban, a pontos megjelenési dátumot pedig továbbra is várjuk, hiszen 2010 egy tág időintervallum.

#tv#
1 hozzászólás

Shade

15 éve, 8 hónapja és 3 napja

Megkockáztatom, hogy ez van olyan szép mint a crysis...Ha nem szebb.

válasz erre
Just Cause 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja