Just Cause 2: Megtekinthető a játék első tíz perce

2010. március 25.
3.2931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már a Just Cause 2 launch trailerénél is megemlítettük, most sem hagyhatjuk szó nélkül azt a tényt, miszerint rengeteg játékos örül világszerte annak, hogy hosszas huzavona után végre valahára elkészült a Just Cause 2, és a jobb helyeken, kis hazánkban már péntektől megvásárolható is lesz a késztermék.

Így tehát vár ránk a jól ismert nyakatekert, gravitációt nem ismerő játékmenet, egy óriási szabadon bejárható terület, egy szerethető történet, és a PC-seknek valószínű sok bosszúság is, köszönhetően a kizárólag Windows Vista vagy Windows 7 operációs rendszereken való indulás miatt.

Most azonban még félre ború, félre bánat, szert tettünk ugyanis egy videóra, amely remélhetőleg legtöbbünknek újat mutat, lévén nem mást, mint a játék első tíz percét tartalmazza, az időtartamba belefoglalva a menüben történő szerencsétlenkedést, az intrót, illetve természetesen a kezdő gameplay mozzanatokat is. Aki már nem bír megülni a hátsóján, annyira várja a holnapi napot, illetve azt, hogy végre a kezében foghassa, majdan gépében tudhassa a játék lemezét, akkor itt és most egy kis enyhülést találhat.

#tv#
Just Cause 2 launch trailerénél is megemlítettük, most sem hagyhatjuk szó nélkül azt a tényt, miszerint rengeteg játékos örül világszerte annak, hogy hosszas huzavona után végre valahára elkészült a Just Cause 2, és a jobb helyeken, kis hazánkban már péntektől megvásárolható is lesz a késztermék.'>
1 hozzászólás

italianman

11 éve, 6 hónapja és 15 napja

Ugyan olLYan jó mint az 1..

válasz erre
Just Cause 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja