Just Cause 2: Középpontban a vertikális játékmenet

2009. szeptember 13.
2.7641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Vajon a vertikális játékmenet lesz az új divat? Egyelőre nem lehetünk biztosak benne, ám intő jel, hogy az utóbbi időben egyre több alkotás emeli be a reklámkampányába ezt a kifejezést.

Példának vehetjük az idei év egyik nagy csalódását, a Damnationt, a Capcom sikergyanús TPS-ét, a Dark Voidot vagy a Creative Assembly rossz emlékű, újító szándékú stratégiáját, a Stormrise-t. Most pedig itt az Avalanche Studios pártfogoltja, a Just Cause 2, amelyik szintén a magasságok és mélységek aktív használatát tűzte zászlajára.

Ez azonban senkit sem érhet meglepetésként, aki próbálkozott a korrekt, ám feledhető első epizóddal, hiszen ott is központi szerepe volt a levegőben játszódó akciófilmes jeleneteknek, az ejtőernyőzésnek és hasonló mókáknak. Ebben a 2010-es hadjáratára készülődő folytatás sem változik, inkább rátesz még két lapáttal. Vagy inkább egy konténerrel.

Hősünknek alapfelszerelése a karjára szerelt horog, amellyel nagyjából bármilyen felületen képes megkapaszkodni, valamint lengedezni Pókemberhez és Nathan Spencerhez (Bionic Commando) hasonlóan. Másik testvére az ejtőernyő, mely nélkül Rico srác sosem indul el, legyen szó akár csajozásról, vagy egy koktél bedobásáról a homokos tengerparton. Ha ezt a két tárgyat kombináljuk, akkor meg is kapjuk, mitől lesz a Just Cause 2 vertikális játékmenetű. Persze nem illik elfeledkeznünk a bázisugrásokról, a helikopterek eltérítéséről, és egyéb talajmentes akrobatikus mutatványokról, melyek mind láthatóak a lenti videóban, amelyet bónuszként a fejlesztők kommentálnak is. A trailer mellett néhány képet is sikerült összegereblyéznünk, fogadjátok őket szeretettel.
#tv#

Just Cause 2: Középpontban a vertikális játékmenet - 2. kép


Just Cause 2: Középpontban a vertikális játékmenet - 3. kép


Just Cause 2: Középpontban a vertikális játékmenet - 4. kép


Just Cause 2: Középpontban a vertikális játékmenet - 5. kép


Just Cause 2: Középpontban a vertikális játékmenet - 6. kép


Just Cause 2: Középpontban a vertikális játékmenet - 7. kép

1 hozzászólás

Shade

15 éve, 9 hónapja és 18 napja

Hát ez marha durván néz ki.

válasz erre
Just Cause 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja