Just Cause 2: Isten hozott Panau szigetén

2009. augusztus 18.
5.1111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A sorozatos csúszásokat megélt Just Cause 2 végre úgy látszik megállapodott egy 2010-es megjelenési dátummal, ugyanis a legutolsó feltűnésekor, amely egy emlékezetes, 10 perc hosszúságú gameplay videó volt az E3 kiállításon, ebben maradtak az illetékesek.

Bár sem a rajongók, sem mi nem tudjuk elképzelni, hogy az említett expón látott videó után mit kell még annyi mindent csinálni a játékkal, a sok-sok ígéret, hogy mindenből több, szebb, jobb és hibátlan lesz az alkotás, bizony kemény munkát követel meg.

Éppen ezért mi türelmesen várunk a Just Cause 2 eljövetelére, hiszen ugyan az első rész sem volt egy rossz darab, ez a második epizód már most sokaknál kiverte a biztosítékot, természetesen kizárólag jó értelemben. Akcióhegyek, adrenalin dús ejtőernyős lövöldözések, robbanások, akárcsak a filmvásznon (lesz Just Cause mozi is, de ez most mellékszál), aki ezt szereti egy videojátékban, karöltve egy hatalmas, szabadon bejárható világgal, az ismerkedjen össze a Just Cause 2-vel.

A barátságkötés egyik legjobb módja az, ha megismerjük a másikat, így most egy ma érkezett trailer képében bemutatnánk nektek a játékot. Ha bővebb infót szeretnél, akkor oldalunkon visszakeresve arra a nyavalyára is találhatsz orvosságot.

#tv#
Just Cause 2 végre úgy látszik megállapodott egy 2010-es megjelenési dátummal, ugyanis a legutolsó feltűnésekor, amely egy emlékezetes, 10 perc hosszúságú gameplay videó volt az E3 kiállításon, ebben maradtak az illetékesek.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 20 napja

Ezerszer jobb lett az első résznél, bámulatos a bejárható terület és a lehetőségek sokan vannak. Jól sikerült a játék, csak ajánlani tudom Rico következő történetét mosolygó smiley

válasz erre
Just Cause 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja